... Måske gør Terry Richardsons portræt af hende fra hendes storhedstid i 2006 det allerede? Uanset hvad er det nu officielt: Efter 125 timers samfundstjeneste er Lindsay Lohan igen på fri fod. I den anledning får du en række historier fra nogle af hendes karrieres højde- og lavpunkter. Men lad os bare sige det: Flest lavpunkter.
____________



New York Times’ historie om Lindsay Lohan under optagelserne til indiefilmen ‘The Canyons’ er i sandhed en af de mest underholdende artikler, jeg nogensinde har læst. Rubrikken er også fantastisk: ‘Here Is What Happens When You Cast Lindsay Lohan in Your Movie’.
____________



Her kan du se traileren til filmen, der også har pornoskuespilleren James Deen på rollelisten og har en undervældende 3,9-vurdering på IMDB.
____________



Vintage Lindsay Lohan anno 2006. Her fotograferet af Terry Richardson til GQ. Der er også et interview.
____________



I 2012 poserede hun nøgen for herremagasinet Playboy. Hele billedserien kan ses her (NSFW, naturligvis).
____________



Sidste sommer skrev skuespiller James Franco et essay til VICE om en aften, Lindsay Lohan forsøgte at forføre ham på det ikoniske hotel Chateau Marmont i hjertet af Hollywood.
____________



I den mere kunsteriske ende medvirkede hun i 2012 i kunstneren Richard Phillips' kunstfilm, der blandt andet blev vist på New Yorks prestigefyldte Gagosian Gallery og uder Biennalen i Venedig. 
____________



Vi slutter lige på et klassisk Lindsay Lohan-citat fra sidste år: “Water is so boring”.
____________

Oliver Enné på Twitter / Instagram
____________

Bliv ven med Euroman på Facebook