'

Sov godt: 8 ting til soveværelset

Rumrejse

Den futuristiske Lomme-seng ligner en fusion mellem en redningsflåde og en hypersøvnkapsel fra ’Rumrejsen år 2001’. Du vækkes eller falder i søvn med lys, som gradvis tiltager eller aftager i styrke og i varierende farve alt efter humør. Sengen er udstyret med memory foammadras og indbyggede massagezoner. Det indbyggede lydsystem afspiller lydscenarier til meditation eller musik fra din i-device. Vi håber ikke, prisen får dig til at ligge søvnløs.

Pris: Ca. 375.000 kr.

lomme.com »

Tak for i nat

I en tid, hvor al kommunikation foregår via sms, mail eller mobil, kan det være en befrielse at folde sig ud med pen og papir. Note Me Pillow er et ganske finurligt alternativ til den traditionelle huskeseddel. Her skriver du nemlig direkte på puden og kan således efterlade en besked i sengen til dine nærmeste. Eventuelle beskeder kan fjernes med almindeligt postevand.

Pris: Ca. 150 kr. (+ forsendelse).

veinticuatrodientes.com »

Sovekammerat

Når du først har monteret det medfølgende sensor-pandebånd og aktiveret den tilhørende smartphoneapp, kan du roligt bevæge dig ind i drømmeland. Den såkaldte Sleep Manager fra amerikanske Zeo er et mini-søvnlaboratorium, som hjælper dig til at regulere dine søvnrytmer. Gennem forskellige træningsprogrammer optimerer du din søvn. Sleep Manager Mobile fungerer i øvrigt også som vækkeur og vækker dig i den fase af din søvn, hvor det er mest skånsomt.

Pris: Ca. 575 kr. (+ forsendelse).

myzeo.com »

I seng med arkitekten

To markante personligheder inden for dansk design, Arne Jacobsen og Cecilie Manz, har skabt hver sin smukke og særprægede sengetøjskollektion til væveriet Georg Jensen Damask. Jacobsen-linnedet er inspireret af en række skitser, som arkitekten efterlod sig efter sin død i 1971. Cecilie Manz udforsker skiftet mellem nat og dag i et smukt mønster af linjer.

Pris: Fra 1.200 kr.

damask.dk »

Lys i bordet

Sengebordet fra den italienske møbelproducent Martinelli Luce er i virkeligheden en hybrid mellem en gulvlampe og et bord. Stellet har indbyggede LED-elementer i toppen, som oplyser den matterede plastbordplade. Det er måske ikke optimalt, hvis du har brug for lys til at læse ved, men Toy giver til gengæld et fint stemningslys, og så er der samtidig både plads til vandglas og vækkeur.

Pris: 3.700 kr.

martinelliluce.it »

Telefonvækning

Schweiziske Punkt er nye i Danmark, men mange vil nok genkende manden bag, den engelske design-asket Jasper Morrison. Hans minimalistiske signatur træder tydeligt frem i vækkeuret og den trådløse telefon. Begge produkter er gennemført ned til mindste detalje.

Pris: Vækkeur, 785 kr. - Telefon, 1.499 kr.

Nærmeste forhandler anvises på tlf. 2015 7372.

punktgroup.com »

Nasa under dynen

Danske Temprakon søgte til NASA, da de i sin tid udviklede deres kollektion af temperatur- og fugtregulerende dyner og puder. Den side af dynen, som vender mod kroppen, er belagt med et lag af mikroskopiske vokskugler, som optager og lagrer kroppens varme. Den opsparede varme kan senere afgives, hvis kropstemperaturen falder i løbet af natten. Den avancerede hovedpude er lavet af perforeret memoryskum, som giver en optimal temperatur- og fugtkontrol af hoved og nakke under søvn.

Pris: Pude, 599 kr. - Dyne, fra 2.149 kr.

temprakon.dk »

Lysfolder

De smukke Perelin-lamper, skabt af den tyske designer Markus J. Becker, er konstrueret af en speciel fleksibel lystransporterende folie, som gør lampen let i sit udtryk med et smukt og afdæmpet lysudfald. Lamperne kan foldes i et utal af former, men vi har specielt forelsket os i Object 1-modellen, som har en helt speciel poesi i sit elegante forenklede formsprog.

Pris: Ca. 5.000 kr. (+ forsendelse).

markusjbecker.de »

LÆS OGSÅ:
Kig ind: Diane von Furstenbergs imponerende penthouse »
De rigtige Mad Men »

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok