Karriere

11. maj

Urmager om de sværeste og sjoveste opgaver i et langt arbejdsliv

Urmager Jørgen Krognos: "Mit fag er blevet kult"

Der er mange anekdoter at vælge imellem, når man har haft et langt arbejdsliv. Teis Jeppe Gørtz har mødt 65-årige Jørgen Krognos bedt dem udpege de mest særprægede opgaver, de har fået i årenes løb.

18. april

Jan Grarup fotograf

Jan Grarup: "Jeg er ikke den første krigsreporter i verdenshistorien, der har fået tillagt mig et for stort alkohol- og stofindtag"

Vi kender alle myten om den fordrukne og selvdestruktive kunster, der skaber sine værker under lige dele smerte og personlige skandaler. Men er selvdestruktivitet nødvendig for kreativiteten, eller er der kunstnere, der foretrækker regler og faste rammer? Nilo Zand møder otte mænd, der presser sig selv til det yderste under fuld kontrol eller i totalt kaos Her er det fotograf Jan Grarup.

28. juni

Christian Puglisis mission om at blive verdens bedste kok

Kokken, der aldrig kunne blive mæt

Teenageren Christian F. Puglisi ville være verdens bedste kok. Derfor rejste han ud i verden, hvor han oplevede at blive smidt ud af den restaurant, han arbejdede på, løbe tør for penge og blive berøvet ved højlys dag. Siden da har han åbnet sine egne restauranter som Relæ, Bæst og Manfreds, men hans sult er stadig ikke blevet stillet.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok