...Og vi taler luksuslegeplads – fra indretningen med bl.a. Wegners butterflystole i den lyse lounge over menukortene på iPads til Wassims perfektionistiske serveringer, der altid rummer verdens fineste og dyreste råvarer som kaviar, trøfler, hummer...


Mad & vin
Restauranten byder på tre menuer: Frederikshøj Livretter – på enten 3 eller 6 retter – Frederikshøj De Luxe og en hummermenu på 3 retter til 800 kr., hvor dessert og vand kan tilkøbes. Livretter-menuerne koster hhv. 655 kr. og 895kr., mens tilhørende vinmenu koster hhv. 1.200 kr. og 1.540 kr. De Luxe-menuen koster 2.500 kr., hvor hele pivtøjet er inkl. – fra velkomstchampagne og snacks til vinmenu, vand og kaffe med petitfours. I skrivende stund består De Luxe-menuen af 10 serveringen efter snackene, der i øvrigt altid kommer i hobetal og altid er flotte eksempler på Wassims evner – snackene er blevet det sted, hvor enhver gourmetrestaurant med respekt for sig selv virkelig viser sig frem. Wassim behøver nu ikke vise sig så meget – han har for længst manifesteret sig som en af landets mest kompromisløse kokke, har ry for at være direkte ekstravagant og bestemt ikke bange for at bruge de mest kostbare råvarer, men han er først og fremmest teknisk suveræn og en detaljens mester. Og, igen, kompromisløs.

Åbent
Onsdag-lørdag kl. 18-24 Restaurant
__________

Frederikshøj
Oddervej 19-21
8000 Århus C
Tlf. 8614 2280

www.frederikshoj.com
__________

LÆS OGSÅ: Guide: 8 gode restauranter i Århus
LÆS OGSÅ: Guide: 14 gode og budgetvenlige restauranter
LÆS OGSÅ: Guide: 8 af Københavns bedste smørrebrødsrestauranter