...Der er altid totalt booket med flere seatings, præcis som på enhver god bistro i Frankrig. Det er Søren Andreasen, der er manden bag Klassisk 65, en Århus-ildsjæl med hang til det virkelig gode franske måltid. Skal der tatar på kortet, så tager man selvfølgelig hele personalet med til Paris på tatarresearch og finder den bedste version og får opskriften med hjem.


Mad & vin
Menukortet byder selvsagt på lutter franske bistroklassikere både til frokost og aften – om aftenen er frokostkortet blevet til forretskort. Der er a la carte-kort med et pænt stort udvalg (forretskort 85-190 kr., hovedretter aften fra 165-295 kr.) – og både plateau de fromages (135 kr. pr. person) og et par klassiske franske desserter og kage (75-125 kr.) og to menuer, en Dagens 3-retters Bondemenu og en Vegetarmenu (begge 290 kr.)

Bonusinfo
Klassisk 65 har en søster, Klassisk Fisk på Nørregade 38, der byder på fiskebistroklassikere – og dertil hver mandag et rejegilde kl. 19-21, hvor man sidder ved langborde og får bobler og pil-selv-rejer ad lib for 235 kr.

Åbent
Mandag-lørdag kl. 12.15-16.00 & igen kl. 17.30 ”til sent” Søndage kl. 10.00-14.00 (brunch) & igen fra kl. 17.30 ”til sent”
__________

Klassisk 65
Jægergårdsgade 65
8000 Aarhus C
Tlf. 8613 1221

www.klassiskbistro.dk
__________

LÆS OGSÅ: Guide: 8 gode restauranter i Århus
LÆS OGSÅ: Guide: 6 gode steder at spise udenfor
LÆS OGSÅ: Guide: 8 af Københavns bedste smørrebrødsrestauranter