...Ingen snak om michelinstjerner, Bocuse d’Or eller hvad det alt sammen hedder.” Og det er præcis den oplevelse, man har, når man er gæst på ET. ET var en succes fra start af – en ærkefransk bistro med alle klassikerne, men bistromaden sprang ud af et gourmetkøkken, det var og er tydeligt.


Mad & vin
På ET kan man få alle de franske bistroklassikere. ET tilbyder tre menukort om aftenen – et med de franske klassikere, Traditionelle hedder det, et kort med nyfortolkninger af det franske og danske køkken, der kaldes ET-menu og en Dagens menu på tre retter til 338 kr. af dagens friske råvarer. Denne sidste 3-retters kan man også få til frokost. Til frokost er der desuden et fyldigt a la carte-kort med mere end 20 numre, hvor det billigste er østers til 28 kr. stykket og det dyreste entrecote med bearnaise og pomfritter til 248 kr. Vinkortet er virkelig fint (dog udelukkende fransk), og også naturvine er repræsenteret.

Bonusinfo
Torsdag den 18. september er der temaaften med alt godt fra havet ved Marseille, hvor der sættes bouillabaisse på bordet med hummer, krabber, diverse fisk og muslinger. Arrangementet koster 428 kr. for bouillabaisse som hovedret og en dessert, som restauranten bestemmer.

Åbent
Mandag-lørdag kl. 12-15 & igen kl. 17.30-22.00
__________

Restaurant ET
Åboulevarden 7
8000 Århus C
Tlf. 8613 8800

www.restaurant-et.dk
__________

LÆS OGSÅ: Guide: 8 gode restauranter i Århus
LÆS OGSÅ: Guide: 10 italienske restauranter i København
LÆS OGSÅ: Guide: 14 gode og budgetvenlige restauranter