Gastro.dk guider dig gennem grillaftenen, fra den første tændstik bliver strøget, til kullene er blevet til aske. Få tip til optænding fra Det Danske Grilllandshold og eksperimentér med en helt ny metode til tilberedning af grillbøfferne.

Tænd op i grillen
Effektiv optænding

Glem alt om tændvæske og avispapir. En grillstarter og to tændblokke er de vigtigste ingredienser, når du skal have hvidglødende kul til tiden. Anders Jensen fra det Danske Grilllandshold giver dig den sikre vej til varm grill på 30 minutter.
Læs hele historien her

grill 8 fejl du ikke må begå
Undgå de klassiske bommerter
Husk hviletiden inden servering og undgå at give gæsterne madforgiftning. Tjek de otte fejl vi gentager år efter år, så du selv kan undgå dem, næste gang du giver som grillmaster på terrassen.
Læs hele historien her

Møre bøffer på grill
Møre bøffer – direkte fra køletasken

Køletasken er et udmærket instrument til tilberedning af velstegt kød i det fri. Med denne metode undgår du brankede bøffer. I stedet bliver de rosa fra kant til kant. Grillen skal kun bruges sammenlagt et minut. Så lidt at du kan bruge gasbrænderen i stedet.
Læs hele historien her

ren grillrist
Ren rist på to minutter
Den beskidte grillrist er den dårlige samvittighed i sommermånederne. Men ifølge Anders Jensen fra Det Dansk Grilllandshold kan grillen selv gøre det meste af arbejdet for dig. Din indsats kan koges ned til to minutter, mens kødet alligevel hviler.
Læs hele historien her

LÆS OGSÅ: Paul Cunninghams bedste grilltips

LÆS OGSÅ:Vi shopper: Grill og grej

LÆS OGSÅ:Grillmad: 5 lækre retter til dig og din grill