Fra den 7. til den 9. september danner Tangkrogen i Aarhus ramme om Food Festival 2012, Nordens største madbegivenhed, hvor mere end 100 danske producenter og landmænd udstiller deres produkter.

Og nu kan du, hvis du er hurtig ved tasterne, købe billetter til festivalens eftertragtede Kokke- og Madskoler. Her kan du lære af kokke som Wassim Hallal, Louisa Lorang og Danmarks repræsentant ved VM for kokke Jeppe Foldager.

Wassim Hallal laver kokkeskole om og med de søde, bløde danske jomfruhummere, hvor man først lærer at lave nogle af mesterens signaturretter, som man spiser sammen bagefter.

Den danske deltager ved verdensmesterskaberne for kokke, Bocuse d'Or, Jeppe Foldager fra Søllerød Kro, lærer nogle af de mestertricks fra sig, som skal løfte arven efter Rasmus Kofoeds førsteplads sidste år.

Kendte madpersoner som Anne Hjernøe fra Annemad, og Louisa Lorang fra Go' Morgen Danmark afholder også intime madlavningskurser, og Mikkel Marschall fra restaurant Kadeau underviser i topgastronomi med bornholmske råvarer 

Køb din billet og læs mere om Food Festivals Kokke- og Madskoler samt de Maritime Workshops på www.foodfestival.dk