Friske grøntsager og bær, der er hentet direkte fra markerne om morgenen, kød af god kvalitet af frit opdrættede dyr, danske vine, som har vundet medaljer og det samme gælder chokoladen. Skaldyrene bliver fanget om natten inden markederne, og honningen er lækker og sød. 

På Bondens Marked finder du alt, hvad du skal bruge for, at du kan lave dig et godt måltid mad af de allerbedste råvarer, og her kan du også høre bønderne fortælle om deres produktion og få deres gode råd og tips til råvarerne. 

”Mange forbrugere er blevet skeptiske over for de fødevarer, der udbydes, så det er godt at bønderne nu har en anledning til at fortælle, at de gør en stor forskel på danske fødevaremarked,” siger Jette Højholdt Mikkelsen, som sammen med sin mand, Lars Peter Nielsen, er hovedarrangør af markedet.

Næste gang Bondens Marked kommer til Kødbyen foran Øksnehallen på Vesterbro er den 18. august fra kl. 10 – 16. Se mere på Bondensmarked.dk og på Facebook

Se også: Fransk sennepsmekka i Torvehallerne