I det nye gastro kommer vi rundt om i verden, ikke mindst i det ’engelske’ hjørne af Europa – vi har en guide til gode restauranter i London, kommer op i højlandet i Skotland, hvor vi smager på deres helt fantastiske oksekød og så en tur rundt i Irland og besøger bl.a. deres svar på Falsled Kro. En tur til Bourgogne er der også, til vinens Olympos, Vosne-Romanée, og så går det ned til alt det nye, der sker i vinens verden i Rioja og over Atlanten til amerikansk chardonnay og pinot noir.

Derpå går turen tilbage igen til Danmark, hvor vi fx laver mad med godt oksekød og med eddike og spiser en menu på 45 serveringer på Rasmus Munks nye restaurant, hvis kærlighed er rettet mod det molekylære køkken som på salig elBulli og The Fat Duck.

Her kan du tage et lille smugkig i det nye magasin. 

Bliv venner med gastro på Facebook

 

LÆS OGSÅ: Her skal du spise: London

LÆS OGSÅ: Mød Rasmus Munk fra restaurant Tree Top på Munkebjerg Hotel

LÆS OGSÅ: Verdens bedste værtshus har to Michelin-stjerner