Hav: Fjordrejer og rødbede
Bo Bech, Geist

Hav: Blæksprutte, urter, bær, hybenrose
Claus Henriksen, Dragsholm Slot

Hav: Hummer, røgede asparges, ramsløg
Jacob Mielcke, Mielcke og Hurtigkarl

Hav: Dansk blæksprutte og østers - æbler, kål og vilde urter
Nicolai Nørregaard/Theis Brydegaard, Kadeau Bornholm

Hav: Limfjordsøsters med salte stikkelsbær
René Redzepi, noma

Vinder af Årets Gericke hav

Land: Gris med havgus, morkel og porre
Allan Poulsen, Nimb Louise

Vinder Årets Gericke Land

Land: Kalv med svampe og brændte løg (2. servering)
Søren Selin, Alberto K

Land: Bornholmsk spelt, unghanehjerter og kalvetunge - asier, løg og jernurt
Nicolai Nørregaard/Theis Brydegaard, Kadeau København

Land: Grillede andehjerter med svampebouillon
Christian Ebbe, Søllerød Kro

Land: Kalv med svampe og brændte løg (1. af to serveringer)
Søren Selin, Alberto K

Sødt & ost: Hvide asparges
Bo Bech, Geist

Sødt & ost: Citronfromage
Jonas Mikkelsen, Frederiksminde

Vinder af Årets Gericke Sødt & ost

Sødt & ost: Forårsblomster " Nattefrost" krystaliseret timian & fløde på ged
Rasmus Kofoed, Geranium

Sødt & ost: Myseost med bær
René Redzepi, noma

Land: Kalvekæbe, trøffel, løvstikke og kartoffel
Jonas Mikkelsen, Frederiksminde

Sødt & ost: Enebærbusk og ædelgran
Jacob Mielcke, Mielcke og Hurtigkarl

Vinderfad dekoreret af kunstneren Allan Otte for Royal Copenhagen.

Vinderfad dekoreret af kunstneren Allan Otte for Royal Copenhagen.

Vinderfad dekoreret af kunstneren Allan Otte for Royal Copenhagen.

Vinderfad dekoreret af kunstneren Allan Otte for Royal Copenhagen.

Vinderfad dekoreret af kunstneren Allan Otte for Royal Copenhagen.

Vinderfad dekoreret af kunstneren Allan Otte for Royal Copenhagen.

Se også: Smugkig i gastros oktober magasin

Vindergaverne var kæmpestore fade udsmykket af kunstneren Allan Otte for Royal Copenhagen, der var sponsor ved gallafesten. Overraskende og mildt sagt uklassiske motiver i denne sammenhæng.