Hav: Fjordrejer og rødbede
Bo Bech, Geist
Hav: Blæksprutte, urter, bær, hybenrose
Claus Henriksen, Dragsholm Slot
Hav: Hummer, røgede asparges, ramsløg
Jacob Mielcke, Mielcke og Hurtigkarl
Hav: Dansk blæksprutte og østers - æbler, kål og vilde urter
Nicolai Nørregaard/Theis Brydegaard, Kadeau Bornholm
Hav: Limfjordsøsters med salte stikkelsbær
René Redzepi, noma
Vinder af Årets Gericke hav
Land: Gris med havgus, morkel og porre
Allan Poulsen, Nimb Louise
Vinder Årets Gericke Land
Land: Kalv med svampe og brændte løg (2. servering)
Søren Selin, Alberto K
Land: Bornholmsk spelt, unghanehjerter og kalvetunge - asier, løg og jernurt
Nicolai Nørregaard/Theis Brydegaard, Kadeau København
Land: Grillede andehjerter med svampebouillon
Christian Ebbe, Søllerød Kro
Land: Kalv med svampe og brændte løg (1. af to serveringer)
Søren Selin, Alberto K
Sødt & ost: Hvide asparges
Bo Bech, Geist
Sødt & ost: Citronfromage
Jonas Mikkelsen, Frederiksminde
Vinder af Årets Gericke Sødt & ost
Sødt & ost: Forårsblomster " Nattefrost" krystaliseret timian & fløde på ged
Rasmus Kofoed, Geranium
Sødt & ost: Myseost med bær
René Redzepi, noma
Land: Kalvekæbe, trøffel, løvstikke og kartoffel
Jonas Mikkelsen, Frederiksminde
Sødt & ost: Enebærbusk og ædelgran
Jacob Mielcke, Mielcke og Hurtigkarl
Vinderfad dekoreret af kunstneren Allan Otte for Royal Copenhagen.
Vinderfad dekoreret af kunstneren Allan Otte for Royal Copenhagen.
Vinderfad dekoreret af kunstneren Allan Otte for Royal Copenhagen.
Vinderfad dekoreret af kunstneren Allan Otte for Royal Copenhagen.
Vinderfad dekoreret af kunstneren Allan Otte for Royal Copenhagen.
Vinderfad dekoreret af kunstneren Allan Otte for Royal Copenhagen.
Se også: Smugkig i gastros oktober magasin
Vindergaverne var kæmpestore fade udsmykket af kunstneren Allan Otte for Royal Copenhagen, der var sponsor ved gallafesten. Overraskende og mildt sagt uklassiske motiver i denne sammenhæng.