Man tager de fineste fynske råvarer, hyrer en håndfuld af Sydfyns skrappeste kokke og lejer en færge for en aften. Så er bunden lagt til en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Kokke fra Falsled Kro, Broholm Slot, Gl. Brydegaard, Thaisen Hus, Restaurant 5/Hotel Ærø, Konnerup & Co og Wendorff kreerer en gourmetmenu bestående af fem retter plus det løse, ”Faaborg III” sætter kursen rundt om Avernakø, Lyø og Bjørnø, mens gæsterne nyder middagen og vinen, der leveres af H.J. Hansen, i salonen.

Den flydende middag bliver uden tvivl et af højdepunkterne, når fødevaremarkedet Fynske Fristelser løber af stablen i Faaborg i weekenden 8. og 9. september.

Se også: Tag med til Copehagen Cooking

Her vil over 30 fynske producenter vise det ypperste af fynske fødevarer, delikatesser og specialiteter. Du kan smage på alt fra øl, vin, snaps, chokolade og andre søde sager, kød, ost, brød og meget mere - alt sammen fremstillet på Fyn og øerne.

Fakta om gourmetmiddagen
Hvornår: Lørdag 8. september kl. 18.30
Afgang: Ø-færgen Faaborg III’s færgeleje i Faaborg Havn.
Pris: 950 kr. alt incl.
Billetter købes på Faaborg Turistbureau, tlf.: 6261 3337.

Fakta om markedet
Hvornår: Fødevaremarkedet Fynske Fristelser er åbent for publikum lørdag 8. september kl. 10-17 og søndag 9. september kl. 10-15
Hvor: Havneparken i Faaborg
Hvad koster det: Børn gratis. Over 15 år: 40 kroner pr. dag 
Læs mere på www.fynskefristelser.com