Malou Kayser

Der benyttes flydende nitrogen til desserten med det nonchalant navn "Sådan lidt Kung Fu-agtigt..."

Malou Kayser
Malou Kayser

Til retten "Cup Noodles" skulle gæsterne selv vælge mellem 4 smagsgivere. Fra venstre Bunito, spicy, svampe og tang.

Malou Kayser

Retten "Cup Noodles" anrettes. 

Malou Kayser

Restaurantgæsterne skulle selv op og hente retten "Esquite" ved det lange anretterbord.

Malou Kayser

Rasmus Leck Fischer forklarer om retterne til en gruppe gæster.

Malou Kayser

Retten "Forårsrulle med indmad og urter" er klar til servering.

Malou Kayser

Kigger man godt efter, kan man fornemme guldstøvet i retten "Cup Noodles"...

Malou Kayser

Der skæres kød til retten "Jap-a-nized Sandwich".

Malou Kayser

Et nærmere kig på indholdet i retten "Cup Noodles".

Malou Kayser

Så mangler der bare suppen...

Malou Kayser

Sådan ser et køkken ud på Roskilde Festival. Og her kan det faktisk godt lade sig gøre, at lave 6-retters menu til ca. 70 mennesker ad gangen.

Malou Kayser

Retten "Blød Pasta med Sprød Krabbe" anrettes.

Malou Kayser

De glade folk i NaCl siger tak for idag.

Malou Kayser

Dagens første ret, "Forårsrulle med indmad og urter", anrettes.

Malou Kayser

Der blev serveret "Nydanskvand" til NaCls menu. Læs mere om sodavanden, der er et pro bono projekt mellem I'm a Kombo, designfirmaet Surplus Wonder, Røde Kors og Asylcentret Kongelunden, her.

Malou Kayser

Retten "Cup Noodle" anrettes.

Malou Kayser

Så mangler der bare forårsrullen med indmad...

Malou Kayser

Forventningsfulde restaurantgæster bliver lukket ind under halvtaget.

Malou Kayser

Desserten anrettes.

Malou Kayser

Der bliver hygget ved langbordene, hvor det typiske NaCl-publikum blandes med unge festivaldeltagere.