Der benyttes flydende nitrogen til desserten med det nonchalant navn "Sådan lidt Kung Fu-agtigt..."
Til retten "Cup Noodles" skulle gæsterne selv vælge mellem 4 smagsgivere. Fra venstre Bunito, spicy, svampe og tang.
Retten "Cup Noodles" anrettes.
Restaurantgæsterne skulle selv op og hente retten "Esquite" ved det lange anretterbord.
Rasmus Leck Fischer forklarer om retterne til en gruppe gæster.
Retten "Forårsrulle med indmad og urter" er klar til servering.
Kigger man godt efter, kan man fornemme guldstøvet i retten "Cup Noodles"...
Der skæres kød til retten "Jap-a-nized Sandwich".
Et nærmere kig på indholdet i retten "Cup Noodles".
Så mangler der bare suppen...
Sådan ser et køkken ud på Roskilde Festival. Og her kan det faktisk godt lade sig gøre, at lave 6-retters menu til ca. 70 mennesker ad gangen.
Retten "Blød Pasta med Sprød Krabbe" anrettes.
De glade folk i NaCl siger tak for idag.
Dagens første ret, "Forårsrulle med indmad og urter", anrettes.
Der blev serveret "Nydanskvand" til NaCls menu. Læs mere om sodavanden, der er et pro bono projekt mellem I'm a Kombo, designfirmaet Surplus Wonder, Røde Kors og Asylcentret Kongelunden, her.
Retten "Cup Noodle" anrettes.
Så mangler der bare forårsrullen med indmad...
Forventningsfulde restaurantgæster bliver lukket ind under halvtaget.
Desserten anrettes.
Der bliver hygget ved langbordene, hvor det typiske NaCl-publikum blandes med unge festivaldeltagere.