Denne marts, vil den internationale øl scene for evigt være forandret med åbningen af øl baren, Tørst, på Manhattan Avenue i Brooklyns Greenpoint kvarter, et kvarter i rivende udvikling.

Tørst bliver en destination for øl-nørder fra hele verden, og vil tilbyde et udvalg af øl i særklasse, herunder speciel importerede øl, som aldrig før er set på denne side af Atlanten.

Bag projektet finder man den canadiske stjernekok, Daniel Burns, der har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter, herunder The Fat Duck og St. John’s i London, Noma i København og senest Momofuku i New York. Og i samarbejde med den danske øl-konge Jeppe Jarnit-Bjergsø, der står bag Evil Twin Brewing, vil de hæve øllet til et nyt niveau.

Tørst vil bla. byde på en række øl specielt lavet til baren, samt et udvalg af øl fra Evil Twin serien, som er nogle af de mest eftertragtede bryg i verden.

I månederne efter åbningen af Tørst, vil Burns endvidere åbne restauranten, Luksus, med plads til 26 personer, gemt i lokalerne bag baren.

Luksus vil byde på en madoplevelse, der kombinerer årstidens nordamerikanske råvarer med smag og teknikker fra Skandinavien.

Du kan besøge Tørst på 615 Manhattan Avenue i Greenpoint, Brooklyn.

torstnyc.com »
__________

SE OGSÅ: 2 michelinstjerner til Geranium og 1 til Kadeau » 

Bliv ven med gastro på facebook »