Nogle gange er det bare bedre at blive inde i boksen, også selv om reklamefolk og coaches opfordrer til det modsatte. Det er der i hvert fald en hel del madelskere, der mener.

Lige nu brokker de sig på Twitter over restauranter, der vælger at servere deres mad på planker, i hatte eller på skovle – i stedet for bare at bruge gode gammeldags tallerkener.

We Want Plates hedder twitterkontoen, hvor folk, der deler en aversion mod lige lovlig kreative anretninger, uploader billeder af deres mest traumatiske restaurantoplevelser.
 
Og man forstår dem, for det er ikke småting, folk bliver udsat for rundt om i verden. Det kan man forvisse sig om ved et hurtigt blik på den underholdende konto, der med egne ord er et korstog mod mad serveret på træstumper og teglsten, drinks i syltetøjsglas og pommes frites i krus.

Bliv ven med os på Facebook

LÆS OGSÅ: Mads Holger: Tænk ind i boksen

Vi bringer et udvalg af nogle af de mest latterlige ideer, som verdens køkkenchefer har fået.

Værs’god at mætte øjnene:



LÆS OGSÅ: Ni ting du aldrig må gøre når du koger pasta

LÆS OGSÅ: Det skal alle mænd kunne: smage på vin på restauranten

LÆS OGSÅ: Køkkenfest: Sådan tilbereder du et helt grisehoved