Bondens marked er rykket på kloster

Der vil være masser af friske grøntsager, frugt, kød, mel og drikke på Gisselfelddenne weekend, når bønderne indtager klosteret.

Det bliver 11. gang, at Gisselfeld Kloster d. 6. og 7. oktober åbner dørene for mere end 60 stadeholdere, der kommerhttp://www.fitliving.dk/nyheder/ny-kogebog-mit-lille-kokken-iparis/ helt fra både Nordjylland til Bornholm.

Markedets fokus er på fødevarer af egen produktion fremstillet af bønderne selv, og derfor stiller de op med et meget varieret udbud af varer indenfor grøntsager, krydderurter, frugt, kød, drikkevarer, mel, mejerivarer, specialiteter, kolonialvarer, kunsthåndværk og uldvarer.  

Der bliver også lavet et fredeligt hjørne, hvor producenterne kan fortælle om deres fag, for der er mange, der gør en forskel og har nogle gode historier at fortælle.

Madteltet er også en vigtig del af Bondens Marked, og i år er det Nose2Tail Madbodega fra Kødbyen på Vesterbro, der kokkerer i madteltet.

Har du købt stort ind, kan fdu å dine varer transporteret fra Ridehallen og op til P-pladsen med vogne trukket af Tybjerg Privatskole.

Markedet er åbent begge dage fra kl. 10 – 16. Det koster 50 kr. at komme ind, for børn under 12 år er det gratis. Det meste af markedet foregår indendørs. 

Se mere på www.bondensmarked.dk.

Se listen over stadeholderne på Byford 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok