I takt med at flere og flere Michelin-restauranter skyder frem, ikke blot i København, men på tværs af Danmark, øges presset på fornyelse såvel som stabilitet for de særligt udvalgte indehavere af den eftertragtede anmærkning.

Dette pres kan David Johansen, om nogen, tale med om. Han har i sit virke på Kokkeriet i København over de seneste knapt otte år været med til både at vinde og generobre den famøse stjerne. Det gastronomiske udgangspunkt tages i traditionelle danske retter og råvarer, som med et kreativt twist genfortolkes af David Johansen og hans køkken.

Den kreative tilgang til gastronomi bygges her på et fundament af kompromisløs kvalitet, som er med til at sikre den afgørende stabilitet; ingen begrænsende dogmer, blot kvalitet på højeste niveau. Dette kommer til udtryk fra ende til anden i Kokkeriets menu, som i mange gæsters tilfælde afsluttes med en kop kaffe. Heller ikke her er der plads til udsving i kvaliteten, hvorfor man valgt af indgå et samarbejde med Nespresso.

I videoen, som er produceret i samarbejde med netop Nespresso, kan du høre nærmere om mesterkokkens syn på kreativitet, kvalitet og kaffe. Gå på opdagelse i Kokkeriet og Nespressos univers her.