Kunst til kaffen

Den upcoming kunsternerduo Randi og Katrine stårbag Irmas nye kunstdåse

Lige siden Per Arnoldi skabte den første Irma-kunstdåse i 1970, har supermarkedskæden givet talentfulde samtidskunstnere fra Bjørn Wiinblad til Tal R mulighed for at dekorere supermarkedkædens populære kunstdåse. Per Arnoldi skabte den første Irma-kunstdåse i 1970, og siden har bl.a. været Bjørn Wiinblad, Julie Nord og Tal R dekoreret dåserne.


Årets dåse står duoen Randi og Katrine bag, som også laver et indkøbsnet og en genbrugspose. Kunstnerparret er mest kendt herhjemme for at vinde konkurrencen ”Vores Kunst”, der blev vist på Danmarks Radio i 2011. Her vandt de med et projekt, hvor de skal dekorere Ærøfærgen.

Kunstdåsen af Randi og Katrine viser en række af deres værker placeret i en sættekasse. Det er på én og samme tid hyggeligt, men også mystisk og forvirrende. Uanset hvor mange gange man kigger på dåsen, dukker der nye historier op.Dåsen produceres i 11.000 stk. og koster 69 kr. Den sælges fra denne uge i alle Irmas butikker og på Irmatorvet.dk. Derudover bliver der lavet en genbrugspose af genanvendeligt plast og et økologisk indkøbsnet. Begge dele sælges fra næste uge. Overskuddet fra salget fra de tre produkter går til velgørenhed i 2013.

Se også: Mini'er til middagsbordet

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok