...Toni Leichtle står ikke længere selv ude ved kødgryderne, man møder ham som den varme og glade vært ved bordene i selve restauranten.


Mad & vin
Menuen, som på Miro kan være på 3-6 retter, skifter ca. en gang om måneden i forhold til sæsonen, men de skiftende menuer har det til fælles, at de altid rummer en ret med skaldyr, en ret med fisk, en ret med foie gras (foie gras-serveringer er Miros speciale) og endelig en hovedret, ost og dessert, og en af retterne vil desuden som regel have asiatiske noter. Hertil en vinmenu, der bestræber sig på at komme hele vinverdenen rundt – både den gamle og den nye. 3 retter fås for 398 kr., mens alle 7 koster 689 kr. – og de tilhørende vinmenuer følges i pris med maden.

Bonusinfo
Den månedlige menu kan bestilles ud af huset til fx 348 kr. for 3 retter og 548 kr. for 6 retter, og det samme gælder vinmenuen. Prisen på den afhænger af, hvilke retter der vælges. Man kan tilmed også hyre en kok til at stå for anretningen plus en tjener, for hhv. 450 kr. og 370 kr. pr. påbegyndt time, og service og duge kan lejes. Levering koster 100 kr.

Åbent
Tirsdag-lørdag fra kl. 18 Køkkenet lukker kl. 21.30
__________

Restaurant Miro
Marstrandsgade 2
8000 Århus C
Tlf. 8613 8700

www.restaurant-miro.dk
__________

LÆS OGSÅ: Guide: 8 gode restauranter i Århus
LÆS OGSÅ: Guide: 10 italienske restauranter i København
LÆS OGSÅ: Guide: 14 gode og budgetvenlige restauranter