Efter 16 år lukker Restaurant Pierre André – et sted, der ikke alene har stolte franske traditioner, men tillige har en aktie i dansk gastronomis absolutte to: nomas René Redzepi har nemlig haft sine læreår i køkkenet hos Philippe Houdet, der også har en stjerne i Guide Michelin i sin bagage.

På restaurantens hjemmeside skriver ægteparret Sussi og Philippe Houdet, at de har valgt at afhænde restauranten - (der har navn efter parrets to sønner) - fordi "det er blevet tid til at gøre status og overveje, hvad vi vil". 

Menukortet vil frem til lukningsdagen d. 15. marts være bygget op om de råvarer og retter, der har kendetegnet Pierre André siden åbningen i 1996. Du kan derfor nyde gamle kendinge som foie gras Émilia Romagna, Due og kalvebrisler i sprøddej, og varm chokoladekage med gianduja-is

Farvel Pierre André – goddag Café Victor og Rasmus Oubæk
Philippe Houdet skal fra 1. april være køkkenchef på Café Victor, som dermed får en fantastisk mulighed for at træde i karakter som ægte fransk brasserie. Og den nye ejer på Pierre Andrés adresse bliver ingen ringere end Rasmus Oubæk, men præcis hvad han vil bruge lokalerne til, ligger endnu ikke helt klart.