'

Smør prisvindende chokolade på brødet

Den økologiske chokonøddecreme, Nocciolata, har længe været kræs for kendere. Og nu har den vundet guld ved prestigefuld prisuddeling.

Nocciolataen produceres på Rigoni Di Asiagos fabrik uden for Venedig, hvor hovedbestanddele som hasselnødder, mørk chokolade, rørsukker og kakaosmør og den fine behandling af råvarerne giver Nocciolataen en cremet konsistens og en blød og fin smag.

Nocciolataen faldt også i dommernes smag, da den prestigefulde britiske pris, Great Taste Awards, blev uddelt. Her valgte over 350 britiske professionelle fødevareeksperter nemlig at give Nocciolataen guld med en stjerne (”Close to perfection”).

Panelet, der består af alt fra kokke, over restauratører til indkøbere hos Harrods, har blindtestet mere end 8.000 fødevarer for at finde frem til de bedste i en lang række kategorier. Great Taste Awards har siden prisens stiftelse i 1994 været Storbritanniens mest prestigefyldte pris inden for fødevarer.


Nocciolata koster 49 kr.

Se også: Ny kogebog: American Pie

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok