Sommernummeret er på gaden!

Så er gastros store sommernummer på gaden!Og du kan roligt glæde dig - vihar nemlig sørget for50 ekstra siders gastronomisk sommerlæsning.

I anledningen af sommeren har vi været en tur i Grækenland, og Jesper Uhrup kan berette, at der bestemt ikke er lukket i Paradis. Vi guider dig til maden, spisestederne og ouzoen. Det er også blevet til en tur til Californien, hvor vi blandt andet smagte den legendariske vin Screaming Eagle.

På hjemmefronten har vi besøgt mikrobryggeren Mikkel Bjergsø - manden bag succeshistorien Mikkeller, og så har vi været på tur til både Århus og Nyborg og besøgt hhv. Wassim Hallals på Frederikshøj og Restaurant Lieffroy i Hesselhuset.

Vi går også i køkkenet med det danske landshold i grill og får et kig ind i Rasmus Lech Fischers ukrudstkøkken. Vi har naturligvis taget opskrifter med hjem. 

Du kan vinde Rasmus Lech Fischers - tidl. souschef på Dragsholm Slot - nye kogebog 'ukrudt' her.

Det og meget andet kan du læse om i det nye gastro. Få en smagsprøve her.

Vi ses i gastro - og så rigtig god sommer!

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok