En midlertidig pop-up restaurant lige efter Taxfree vil fra den 27. august til den 30. september servere nordisk mad til rejsende i Københavns Lufthavn.

Hver uge vil en ny dansk kok sammensætte en delikat nordisk menu. Og det er ikke hvem som helst, der skal kokkere i det åbne køkken på restaurant CPH Nordic Dining.

De fire kokke er: Thomas Rode fra Michelinstjerne-restauranten Kong Hans, Jakob De Neergaard, tidligere chefkok på Søllerød Kro, der også er blevet belønnet med en Michelinstjerne, Adam Aamann, som står bag den Michelin-anbefalede Aamann smørrebrød og Timm Vladimir, vinder af Masterchef 2011.

”Jeg synes, det er sjovt at gøre mit til at få sendt folk ud i verden med et godt, solidt, sundt og velsmagende måltid i maven,” siger Thomas Rode.

Se også: Østers-cruise og guerilla-dining: Tag med til Copenhagen Cooking

I lufthavnen vil man i samme periode også kunne købe nordiske sandwich hos Foodmarket, nordiske feinsmecker hotdogs hos Steff’s Place og nordisk blommekage hos Lagkagehuset med flere.

Pop-up restauranten vil være åben fra kl. 11-20, og en Nordic Tasting Menu kan købes for 239 kr.