Tapas og velgørenhed

Cofoco og hjerteforeningen inviterer til middag.

Folk i restaurationsbranchen har 1/3 større risiko for at blive ramt af en hjertekarsygdom end gennemsnitsdanskeren, og derfor har Cofoco valgt at sætte fokus på problematikken ved at sælge en særlig hjertesund tapaspose til fordel for hjerteforeningen..

Tapasposerne bliver solgt d. 17 august i en udendørsstand ved Torvehallerne i København, hvor Cocofo, Hjerteforeningen og en række af Hjerteforeningens ambassadører langer poser over disken.

Tapasposen indeholder Fanølaks med drænet yoghurt rørt med peberrod, blomkål og dild, perlebygsalat med mango, fennikel og tranebær, hjertesalat med rillette på bornholmsk hane med karse, vesterhavsost med havtorn, rabarbertrifli med skyr med vanilje og crumble og fuldkornsbrød fra Cofocos eget bageri.

Cofoco har udviklet poserne udelukkende til denne dag, og Hjerteforeningens diætister er garant for, at retterne lever op til anbefalingerne hvad angår indhold af fedt, sukker og salt.

Indholdet i posen er til to personer, og de koster 200 kr, hvoraf 70 kroner går direkte til Hjerteforeningens arbejde. Du kan forudbestille en pose på Madbillet.dk

Se også: Fransk sennepsmekka i Torvehallerne

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok