Euroman

Prinsgemal og spillemand: Prins Henrik indspiller nummer med Michael Learns To Rock

Mennesker mødes og sød musik opstår, som man siger. Og sød musik er i hvert fald opstået i et nyt nummer, der er resultatet af et noget særpræget samarbejde.

Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen har sammen med Michael Learns To Rock og musikproducer Michael Hanson indspillet nummeret 'Echo'. Og som om den sætning ikke rummer nok overraskelser (Prinsgemalen spiller klaver! Michael Learns To Rock eksisterer stadig!), er nummeret blevet overrakt som gave til den thailandske konge Bhumibol Adulyadej.

'Echo' er nemlig oprindeligt komponeret af Kong Bhumibol, der er en højt anset jazzmusiker og komponist. Og nu har det danske emsemble anført af komponist Michael Hanson indspillet nummeret på ny og foræret det til den thailanske konge. Ifølge pressemeddelelsen har HKH Prinsgemalen spillet på flygel, og netop hans stykke "binder instrumenterne smukt sammen." Der er ikke et øje tørt.

Nummeret bliver sat til salg på iTunes 2. oktober. Indtil da må du nøjes med en indspilning af 'Echo' fra Youtube:FACEBOOK Bliv ven med Euroman