Omgivelserne fås næppe flottere. Og når havet er din legeplads efter fyraften, hvad er så mere oplagt end en dukkert?

Hos den amerikanske flåde har man tradition for de såkaldte "swim calls", når hangarskibet ligger forankret. Her får besætningen mulighed for at hoppe i vandet, mens mandskab på dækket og både i vandet sikrer, at soldaterne kan slå sig løs ugeneret af blandt andet hajer.   

Og så gør det jo ikke noget, at badeturene ofte foregår under varme himmelstrøg som i det Indiske Ocean og i Stillehavet.

Den amerikanske flåde, US Navy, og det amerikanske marinekorps, US Marine Corps, smider løbende billeder ud fra deres "swim calls". Vi har samlet et udpluk:

En amerikansk marinesoldat hopper fra skibets dæk direkte ned i Det Indiske Ocean, hvor flåden patruljerer for at skabe sikkerhed og stabilitet. Foto: US Navy, 3. februar 2016.

Filippinerhavet danner ramme om denne svømmetur, der er fanget 27. september 2014. Foto: US Navy.


Søfolk og marinesoldater får sig en dukkert i Adenbugten 18. april 2015. Foto: US Navy.

 
Hvad er mere oplagt end at bruge krigskribets indbyggede platforme som vipper? Her hopper soldater i Stillehavet 13. augst 2014. Foto: US Navy.


Den direkte udvej til Stillehavet og en kølig dukkert. Foto: US Navy.


En svømmetur i aftentimerne ved Akababugten i 2014. Foto US Navy. 


Når det bliver kedeligt blot at bade, kan man altid tage et spil bold. Her ved Espiritu Santo i Stillehavet. Foto: US Navy.

Det er ikke alle, der kan slå sig løs i vandet. En del af besætningen på dækket og en båd i vandet holder udkig efter blandt andet hajer og søslanger.

Se flere billeder hos US Navy 

LÆS OGSÅ: 11 rejser enhver rigtig mand bør tage på

LÆS OGSÅ: Nikolaj og hans kæreste bor verden rundt på Airbnb: ”Vi har fundet en alternativ måde at leve på”

LÆS OGSÅ:  Cykler 8.000 kilometer direkte gennem al-Qaeda-territorium i den gode sags tjeneste: ”Det kræver en større investering end en tur med raslebøssen at gøre en forskel”