Der var mange, der begræd Jon Stewarts farvel til ’The Daily Show’, da han forlod det populære satiriske nyhedsprogram efter 16 år i værtsstolen. Og når folk ikke har haft travlt med at vurdere hans efterfølger, den sydafrikanske komiker Trevor Noah, har de spekuleret på, hvad Stewarts næste projekt skulle være – og om han overhovedet ville vende tilbage?

Men nu har HBO annonceret, at Jon Stewart vil tone frem på tv-skærmen i to nye stand-up shows, som er Stewarts første af slagsen siden 1996. Der sker, efter det kom frem i maj, at den amerikanske tv-kanal havde droppet en ny serie med Jon Stewart på grund tekniske udfordringer med produktionen.

”Jeg er virkelig begejstret for at få muligheden for at vende tilbage til stand-up på HBO. De har altid sat standarden for gode stand-ud shows. Plus, nu kan jeg endelig få brugt de sidste Saddam Hussein-jokes, der blev til overs efter mit forrige show,” siger Jon Stewart i en pressemeddelelse.

Mange fans vil nok være skuffede over, at der i første omgang blot er tale om to enkeltstående shows, men forhåbentlig kan de være med til at bane vejen for endnu mere Jon Stewart i dit tv i fremtiden. Det ligger endnu ikke fast, hvornår de to nye stand-up shows får premiere, men HBO meddeler, at både dato og sted vil blive annonceret, så snart de er endeligt bekræftet.