Vi har allerede set en kort teaser for den efterhånden længe ventede film om filmstjernen Vincent Chase og hans slæng. Men nu er folkene bag den kommende Entourage film klar med en længere og mere afslørende trailer. 

Efter otte sæsoner af den populære tv-serie blev det i 2013 annonceret, at producenterne ville flytte entouragets flatterende Hollywoodliv over på den store skærm.

Det er sandsynligvis ikke en film, som vil hive mange stafetter hjem, når Oscar-priserne skal uddeles til februar i 2016, men der ser ud til at være skruet helt op for underholdningsfaktoren. 

Fans af 'Entourage' kan glæde sig over, at alle de velkendte karakterer fra serien er med i den nye film. Selvfølgelig er Vinces bedste venner E, Turtle og broen Drama med. Men seeren får også glæde af E’s smukke kæreste Sloan og den altid spydige agent Ari Gold.

Derudover får vennerne besøg af store stjerner som blandt andre Pharrell, Calvin Harris, Liam Neeson og allestedsværende Emily Ratajkowski

Vurderet ud fra traileren, skuffer filmen ikke i forhold til antallet af smukke kvinder, og allerede efter 18 sekunder byder den danske topmodel Nina Agdal slænget om bord på en luksus yacht. 

I filmen springer Vince ud som instruktør, men går langt over budget i sit første store projekt, hvilket ikke overraskende får sat gang i svinerne fra Ari Gold.

Netop Ari Gold, som spilles af Jeremy Pivens, var en af HBO-seriens mest originale karakterer, og derfor har man valgt at udgive bogen ’The Gold Standard: Rules to Rule by’, der giver gode råd til succesfuld forretningsdrivning.

’Entourage’-filmen har præmiere den 25. juni.

LÆS OGSÅ: Er Nina Agdal den nye Helena Christensen?

LÆS OGSÅ: Danmarks 10 ringeste tv-programmer i nyere tid

LÆS OGSÅ: Her er den officielle trailer for N.W.A.-biografien ’Staight Outta Compton’