HBO har det med at lave serier, de andre kanaler ikke tør kaste sig ud i. Denne gang tager de fat på homokulturen i San Francisco med den nye serie ’Looking’. 

I HBOs kommende serie 'Looking' følger vi de tre homoseksuelle venner Patrick, Augustín og Dom og deres liv i San Francisco. Serien handler om den nye generation af homoseksuelle, hvor meget mere er muligt end tidligere, og tager fat i emner som monogami, singlelivet og karrieren.

San Francisco – byen, der er kendt for de ubegrænsede muligheder samt rettigheder for homoseksuelle mænd – lægger meget passende kulisse til tv-serien.

Se trailer til 'Looking' her:

Den 29-årige Patrick (Jonathan Groff) er computerspil-designer og nybagt single. Den spirende kunstner Augustín (Frankie J. Alvarez) sætter spørgsmålstegn ved monogami, mens den ældste ven i gruppen Dom (Murray Bartlett) ikke føler, at han har fået det ud af sit 39-årige lange liv, han ville.

HBO fortæller, at serien ikke kun fokuserer "udelukkende på homoseksuelle emner", men på temaer alle kan relatere til. Kærlighed, jagten på lykken, selvrealisering og identitetskrise i en hektisk storby. Lad os håbe, at serien minder mere om ’Girls’ end ’Sex and the City’. 

Første sæson af 'Looking' består af otte afsnit og har premiere den 20. januar på HBO Nordic.

LÆS OGSÅ Se ny kortfilm fra Wes Anderson: 'Castello Cavalcanti'

TWITTER Følg os på twitter