Hvis du endnu ikke har set første afsnit af den nye Game of Thrones-sæson og gerne vil bevare spændingen intakt, bør du afholde dig fra at læse de følgende linjer:

Første afsnit, der havde premiere i nat, bød på en lille gæsteoptræden fra en af tidens mest sælgende musikere. Ed Sheeran kan nemlig ses og høres i en scene, hvor han møder den unge prinsesse Arya Stark.

Grammy-vindende Sheeran synger endda en lille lejrbålssang for Game of Thrones-seerne og for den gruppe Lannister-soldater, som han spiller en af.

Den unge prinsesse Stark, der støder på dem, da hun kommer ridende gennem en skov ved tusmørke, hører hans sang og komplimenterer den.

”Tak, den er ny,” svarer soldat Sheeran. Man kunne tro, at det var en reklame for en ny single fra den britiske singer/songwriter, men sangens tekst er ikke Sheerans værk, den er taget direkte fra GOT-boguniverset, skriver Vanity Fair . Her har du teksten til 'Hands of Gold':

“He rode through the streets of the city,
down from his hill on high, O’er the wynds and the steps and the cobbles,
he rode to a woman’s sigh.
For she was his secret treasure,
she was his shame and his bliss.
And a chain and a keep are nothing,
compared to a woman's kiss
For hands of gold are always cold, but a woman’s hands are warm. . .”

Egentlig er det ikke nogen overraskelse, at Ed Sheeran medvirker i den nye sæson, det annoncerede han allerede tidligere på året, men derfor kan en del fans jo være gået glip af oplysningen - eller have glemt den igen.

Angiveligt skulle scenen være en gave til Maise Williams, der spiller Arya Stark, og som skulle være stor Ed Sheeran-fan.

Selv har Sheeran beskrevet sin medvirken sådan her: 

“Scenen er hæderlig. Der sker ikke noget spændende i den. Vi har en samtale og det er nogenlunde det.”

LÆS OGSÅ: Her er 6 ting vi glæder os til i den nye Game of Thrones-sæson

LÆS OGSÅ: Uhyggeligt: Hør Gollum læse Donald Trump-tweets højt

LÆS OGSÅ: 10 års sidespor: Hvorfor har Knud Romer så svært ved den svære toer?