Det skulle man i hvert fald tro, når man ser den opgradering, de tre herrer får i følgende video. Der er ikke kun kolde Carlsberg på bordet, men storskærm, søde servitricer, musik og tjekkede omgivelser. Når Carlsberg vil være de bedste, er de muligvis også.

Kunne du tænke dig at tage Carlsvognen på eksempelvis Århus – København strækningen? Mon ikke.

Hvis Carlsberg altid stod for togdriften og komforten i form af kolde bajere, nydelige servitricer og god musik, ville det ikke være specielt svært at vælge, om transportmidlet skulle være bil, bus eller tog. Man ville heller ikke beklage sig, hvis der skulle opstå et par timers forsinkelse. Forsinkelse er nemlig lig med mere øl og mere maxing and relaxing med drengene.

Stod Carlsberg for buskørslen og indretning af vores biler, ville det formentligt være ret umuligt at bestemme sig for transportmidlet. En ting er dog sikkert; det ville blive en god tur..

Det er nemlig Carlsberg’s varemærke at være muligvis verdens bedste. Og det er sådan set lige meget om det er øl eller togvogne, det drejer sig om. Ambitionsniveauet hos Carlsberg er nemlig ”Carlsvognen”, hvilket jo sådan set passer meget fint, nu hvor man plejer at sige sky is the limit.