Alle dem, der ikke fik billet, da Pharell Williams for nylig holdt koncert i Forum, får en ny chance for at opleve den feterede kunstner, når han i 2015 kommer til Roskilde Festival.

Festivalen har netop offentliggjort, at de har sikret sig trækplastret, og man må forestille sig, at bookingen er en god trumf for Roskilde Festival, der næste år får konkurrence fra festivalen Tinderbox, der bliver lanceret i Odense næste år i juni.

LÆS MERE: Se Pharell og Daft Punks nye musikvideo

Roskilde Festivals musikansvarlige, Anders Wahren siger i en pressemeddelse:

”Vi forventer, at Pharrell Williams og hans band leverer et show på Orange Scene, der bliver tætpakket med højdepunkter fra hele hans karriere, og vi taler både om hans egne solo-numre og de utallige hits, han har skabt for andre stjerner. Vi glæder os, og vi er på ingen måde i tvivl om, at han er én af de stjerner, der virkelig er i stand til at samle det helt store publikum på Roskilde Festival på tværs af smag og genrer.”

Sidste gang den nu 41-årige Pharell Williams var på Roskilde Festival, kom han som del af gruppen N*E*R*D.

Siden har han fejret triumfer inden for tøjdesign, musik og kunstkuratering.

LÆS MERE: Pharells samarbejde med Adidas rammer gaden

Hans første bidrag til udgivet musik faldt i Wreckx-n-Effects 'Rump Shaker' fra 1992.

Pharell Williams havde skrevet et vers og solgt det for en slik til Teddy Riley, der blandt andet producerede for Michael Jackson. Riley brugte det i 'Rump Shaker', dog uden Williams, og nummeret solgte dobbelt platin og blev nummer to på Billboards-hitlisten.