Det er præcist 30 år siden, den første gang kom frem og lagde sig trygt under træet som en af de allerstørste juleklassikere. Og nu er den tilbage - ’Do They Know It’s Christmas?’. I fin form.  

Med jævne mellemrum er det lykkedes at samle nogle af Storbritanniens største stjerner for at samle ind til velgørende formål. Første gang for at forhindre sultkatastrofe i Etiopien, og denne gang for at samle ind til det stigende antal ofre for ebola.

Stjerner som Chris Martin fra Coldplay (igen), Bono (igen-igen), Seal og mange flere mødtes i fredags og indspillede nummeret, du kan se premiere på den her.

Det er fjerde gang, at klassikeren med tekst af Bob Geldof og musik af Midge Ure Fra Ultravox, er udkommet op til det altid vigtige julesalg.

LÆS OGSÅ: De 10 mest sexede musikvideoer

Allerede fra første færd har den været utrolig populær. Den blev den hurtigst sælgende single nogensinde i Storbritannien og blev langet over disken mere end en million gange
inden for den første uge.

Se den originale version her:

Den blev allerede I 1989 lavet i en ny version af producerteamet Stock/Aiken/Waterman, der havde sat deres letgenkendelige maskine-lyd på stort set halvdelen af alle hitsingler i 80’erne.

LÆS OGSÅ: Kiksede ting folk laver i diskotekets mørke

Det er formentlig også den version, færrest hiver frem i den søde tid.

Og her er den så fra 2004, der i anledning af 20 års jubilæet hed Band Aid 20.

LÆS OGSÅ: Nu er den i fuld længde: Jennifer Lopez længe ventede booty