Mens Beyoncé i sidste uge lagde de sociale medier ned med overvejende lovprisende ord, da hendes nye audiovisuelle værk 'Lemonade' blev udgivet, har Drakes nye album den seneste tid primært høstet opmærksomhed for meget andet end indholdet.

Nærmere bestemt er det albumcoveret til Drakes fjerde album 'Views', der blev frigivet natten til fredag via iTunes, der har fået internettet til at rødgløde. 

Coveret forestiller Drake siddende på toppen af CN Tower i Toronto, der er rapperens hjemby og varetegn, og som Drake har dedikeret det nye album til.

Det iscenesatte og photoshoppede billede fik lynhurtigt kreative internet-sjæle til tasterne. Fx har designkollektivet The Young Astronauts lavet en hjemmeside, der giver brugerne mulighed for at oploade et billede og indsætte Drake-minifiguren fra albumcoveret. 

Ikke desto mindre har Drakes album været længe ventet, siden han i 2014 annoncerede, at han arbejde på et nyt værk. I første omgang blev albummet døbt 'Views From the 6', men det har Drake senere ændret til det mundrette 'Views'. 

"Det er et album, jeg har arbejdet virkelig meget med. Mig og Noah '40' Shebib (musikproducer, red.) har forsøgt at lave et livsstilsspor, en lyd for vores by," sagde Drake, da han gæstede radioshowet OVO Sound.

Tidligere på ugen smed Drake tracklisten til albummet på Twitter, og nu er der kun tilbage lytte til indholdet, som vi allerede har kunnet få en lille forsmag på med signlerne "One Dance" og "Pop Style" featuring Kanye West og Jay-Z. 

Og når vi har lyttet til det, så har forhåbentlig allerede glemt, hvordan coveret så ud.

Drake offentlige gjorde torsdag en promo-video for det kommende album. Se den her. 

LÆS OGSÅ: N.W.A. genforenet på stor amerikansk festival

LÆS OGSÅ: Kommentar: De fleste danske festivaler booker kun hvide rappere

LÆS OGSÅ: Se de bedste billeder fra verdens største festival