Ingen skal kalde Calvin Cooksey en dårlig far.

Det har Def Jam-medstifteren og produceren Russel Simmons måtte erfare, efter han er blevet slæbt i retten i et søgsmål, der vil koste ham 820 millioner kroner i erstatning, hvis han findes skyldig.

Calvin Cooksey er ingen almindelig far. Han er nemlig ophav til Frank Ocean, og han er rassende over blive beskrevet som en ”deadbeat dad”på Simmons hjemmeside Global Grind.

Cooksey forklarer, at han ikke havde mulighed for at være der som far, da den ”money grubbing” mor flyttede og tog lille Ocean med sig. 

Ifølge den oprevet far optræder der flere faktaløse løgne om ham på Global Grind, derudover er hans navn angivet forkert. Alt det mener Cooksey har skadet hans karriere.
En karriere han selv mener dækker over blandt andet sanger, forfatter og opfinder.


Russell Simmons.

Det er endnu ikke helt tydeligt hvilke artikler der har oprevet faren. Lige nu er den eneste historie, hvori Cookseys navn optræder et foto-galleri med kendte der har sagsøgt sine forældre. 

Ud fra tidligere tweets fra Frank Ocean, lader det ikke til at de to har haft det bedste far-søn forhold.  Og Cocksey skulle angiveligt også have sagsøgt sin egen søn tilbage i 2012, hvilket fik Frank Ocean til at skrive på Twitter.

“Like i owe him back child support. Weak individual bought me a swiss knife at 6yrs old then dipped on me … i got his DNA though, maybe I inherited some of his karma too.”

Russell Simmons har endnu ikke udtalt sig I sagen.