De amerikanske sladderblade havde en noget bedre uge end Se & Hør, da USA’s måske mest berømte familie bogstavelig talt kom i familie-fight. Oven i købet fandtes det på video.

Vi beskrev også episoden sidste uge, hvor Solange kommer ind i en elevator og begynder at slå og sparke Jay Z, mens Beyonce tilsyneladende ser en smule passivt til.
Det er stadig ikke klart hvorfor, men familien har for et par dage siden udsendt en fælles erklæring med nogle vage bemærkninger om, at de er ligesom alle os andre.

”Når alt kommer til alt, har familier problemer, og vi er ikke anderledes. Vi elsker hinanden, og først og fremmest er vi en familie. Vi har lagt dette bag os og håber, at alle andre vil gøre det samme," kom det frem i en fælles erklæring.

LÆS OGSÅ: Solange angriber Jay Z i elevator: Nettet flyder over med reaktioner

Men som alle spindoktorer ved, er det bedste, man kan gøre ved en dårlig sag at forsøge at skifte fokus. Og det har de nu gjort. De har blandt andet indkaldt Sean Penn og Jake Gyllenhaal og skabt en actionfyldt slags trailer/reklame for Jay Z og Beyonces kommende tour.

Du kan se den her. Desværre er der ikke nogen karatesparkende Solange med, som ellers også ville pynte.