Skal man lave et hit disse dage, lader det til at være en god idé at få hjælp af Sivas. Og det er da netop også Sivas, der synger det særdeles autotunede omkvæd på Kesis nye nummer ’Vors’. 

Men det er nu ikke, fordi Kesi har haft brug for særlig meget hjælp det seneste års tid. Siden han vendte stærkt tilbage til den danske musikscene med landeplagen 'Søvnløs', har han arbejdet på højtryk. 

For et par måneder siden smed han sin nye sang og potentielle sommershit ’Dumme penge’ ud til sine danske fanskare. Og nu er 22-årige Oliver Kesi altså tilbage med endnu et stærkt udspil. 

Det nye nummer er en hyldest til det stærke venskab der er mellem den nye generation af danske rappere. Selv kalder de fællesskabet for ’Holdet’, og det består af blandt andre Sivas, Kesi, Høyer Øje, Lord Siva, Ukendt Kunstner og Gilli. 

LÆS OGSÅ: Kidd: ”Jeg har fast kæreste. Jeg har ro i mig selv i alt, hvad jeg foretager mig. Jeg har aldrig haft så optur over mit liv” 

Sidstnævnte sætter også sit præg på det nye nummer med sit eget vers. Nummeret har med Nabil Nafar Nafar siddende i instruktørstolen, allerede fået sig en velproduceret musikvideo. 

Med en stærk reference til amerikansk hip hop har de danske drenge skruet godt op for tempoet og hiphop-attituden. Det slagkraftige beat er leveret af Jens Ole McCoy fra Ukendt Kunstner. 

Inden 2015 er omme forventer Oliver Kesi at kunne smide sit nye album på gaden. 

LÆS OGSÅ: Ny generation rappere: ”Her er vores definition af god stil”

LÆS OGSÅ: Ny Taylor Swift-video med Kendrick Lamar er et stjernepakket hit

LÆS OGSÅ: Modeserie: Ukendt Kunstner og S!VAS