Det skulle være et sted, hvor han kunne kompensere for sin tabte barndom. Alle de ting han havde misset i sine første år skulle nu leves ud i det kæmpe hus med over 1000 hektar land til. 

Men hele den mærkværdige idé med den zoologiske have og tivoliet fremstod ekstra bizar, da politiet ransagede hele ejendommen efter anklager om misbrug af en 13-årig dreng. Anklager, sangeren senere blev frikendt for. 



Efter politiets efterforskning følte Michael Jackson, at stedet var ødelagt for ham, og det fik lov til at forfalde i et retsmæssigt limbo som følge af retssagen mod ham og hans diverse penge problemer. 



I den periode sneg flere fotografer sig ind på stedet og tog flere billeder, hvilket de har fortalt til Vice.



Det er investeringsselskabet Colony Capital, der nu ejer Neverland. De har sat det til salg og opgraderet ejendommen og blandt forvandlet stedets store legeplads til en zen-have og fyldt springvandene og swimmingpoolene igen.



Du kan snuppe det for en pris mellem 415 og 470 millioner kroner, men man skal regne med, at vedligeholdelse af den kæmpe ejendom kan løbe op i næsten 30 millioner kroner.