Lejrens fokus lå i opvarmningsdagene, som for nogle er vigtigere end musikdagene. Siden mandag har lejren således afholdt fester, kaldet ’Rosé Hour’, mellem klokken 17 og 19, hvor alle campingpladsens gæster er blevet budt på gratis rosé og strålende humør hos de 30 campister, som i bedste ironiske stil er klædt i overvejende lyserøde nuancer.  



Ifølge en af lejrens beboere, Thorbjørn Fink, har gruppen medbragt 500 liter rose, et stort lydanlæg og for flere tusinde kroner konfetti. I år uddelte man sågar mere rosé den sidste opvarmningsdag, end man gjorde hele festivalen sidste år. Men det får dog ikke lejren til at skrue ned, da ”det handler om at bidrage til festen,” som Thorbjørn Fink siger det.  



Det er andet år i træk, at Camp Rosé vinder prisen Årets Party Camp, som er en del af den officielle prisuddeling til de ihærdige festivalgæster. De rosa-klædte festarrangører kunne desværre ikke løfte det tungeste trofæ af alle, da man sluttede toer i kategorien ’Årets Camp’, som blev vundet af Camp Farmer Dating.  



Videoklip fra den første Rosé Hour: