Hvem har ikke prøvet at lave et eller andet mere eller mindre pinligt move, når man står og er sendt af sted til en fest? Hvis man overhovedet selv sanser, hvad man laver, kan man i den slags tilfælde som regel trøste sig med, at resten af gæsterne er mindst lige så sendt af sted, og at stort set ingen af dem, hvis nogen, vil have lagt mærke til det.

LÆS OGSÅ: Orgi-E: ”Nogle gange kan det nærmest give mig jern på, mens vi optræder”

Så nådigt slipper man ikke, hvis man deltager i et af Boiler Rooms arrangementer. Musikprojektet, der i tidens løb har haft kunstnere som Jamie XX, Richie Hawtin og Thom Yorke til at optræde, optager nemlig både lyd og billeder fra sine live musikarrangementer og bringer begge dele på sin hjemmeside.

Nå, ja, tænker man måske, hvem skulle lægge mærke til, at man står og piller en bussemand i et  mørt hjørne til et eller andet live set?

Det er der faktisk en tumblr-bruger, der har sat sig ned og gjort. 

Vedkommende har været så venlig under titlen 'Boiler Room knows what you did last night' at samle en smuk buket af ømme og kiksede gif-øjeblikke, som deltagerne i Boiler Room-arrangementerne sikkert helst så blev glemt. Men nej, ikke efter det her.

Her er et par eksempler, serveret med tumblr-brugerens egne, velrettede emneord:



Booger.


Sniff. 

 

Exciting.


Love.

Romance.

 

Fade.


French.


Se flere her.  

LÆS OGSÅ: Kutiman vender tilbage med fremragende samling Youtube-klip