En ny dramaserie med danske Tobias Lindholm, en krigsfilm med superstjernen Brad Pitt i hovedrollen og en komedie om kvindelige wrestlere i Los Angeles fra skaberen af 'Orange Is the New Black'.

Det var nogle af de mest markante nyheder, Netflix kunne afsløre ved et stort event i Berlin 1. marts, hvor streamingtjenesten også annoncerede, at den vil satse massivt på europæisk producerede serier.

Således vil man i den nærmeste fremtid kunne finde originale Netflix-produktioner målrettet mod de europæiske markeder, ligesom der tilføjes en række nye nationalt producerede titler fra bl.a. tyske, italienske og franske tv-selskaber.

Her kan du se nærmere på de mest spændende nyheder fra Netflix, der udkommer i 2017:

GLOW
Serien følger en arbejdsløs skuespillerinde i Hollywood, som prøver lykken i wrestling-verdenen i et sidste desperat forsøg på at blive berømt. 'GLOW' er løst baseret på en serie af samme navn fra 80’erne, og Jenji Kohan, der står bag 'Orange Is the New Black', er executive producer. Premiere 23. juni.

War Machine
Brad Pitt spiller en firestjernet general i det amerikanske militær med ansvar for NATO’s styrker i Afghanistan. Og det går tilsyneladende galt for den karismatiske militærmand, der bl.a. kommer i kløerne på pressen i den absurde krigskomedie. Premiere 26. maj.

13 Reasons Why
Selena Gomez er executive producer på en ny thrillerserie baseret på bestsellerbogen af samme navn af forfatteren Jay Asher. ’13 Reasons Why’ følger high-school eleven Clay Jensen, der finder et kassettebånd, hvor en pige, som for nylig begik selvmord, fortæller, hvorfor hun valgte at tage sit liv – og måske er Clay en af årsagerne. Premiere 31. marts.

Mindhunter
To FBI-agenter forsøger at løse komplicerede mordsager ved at interviewe fængslede seriemordere. Serien instrueres af David Fincher, der tidligere har været instruktør på film som ’Fight Club’ og ’Benjamin Buttons forunderlige liv’, og har bl.a. den danske skuespiller Tobas Lindholm på rollelisten. Premiere oktober 2017.

LÆS OGSÅ: Mere Tom Hardy: Manden bag Taboo lover to sæsoner mere af den populære serie

LÆS OGSÅ: Disse film og serier kommer på Netlfix i marts

LÆS OGSÅ: 7 gode Oscar-film du kan streame