Der er uden tvivl en ordentlig portion I-don't-give-a-F... - attitude gemt i det nye, 21-årige sangtalent Ericka Jane, der i manges ører leder tankerne hen på nogle af tidens største popstjerner som Bad Girl RiRi, Alicia Keys og Beyoncé.

Ericka Jane debuterede med radiohittet "Favorite Lie", der er blevet spillet flittigt i højtalerne i både ind- og udland.

Vi har lavet en Q&A med Danmarks nye popsangerinde, for hvordan er det egentlig at optræde foran tusindvis af mennesker sammen med Christopher? Hvad skal der ske i fremtiden? Og hvorfor falder den unge sangerinde for de "farlige" fyre. Det, og meget mere, kan du få svaret på her.

Som 16-årig laver du et glimrende cover af Drakes 'Marvins Room', der hurtigt fik over 100.000 afspilninger på Youtube. Hvilken betydning har denne video haft for din musikalske karriere?

"Da jeg postede videoen tilbage i 2011, vidste jeg ikke, hvordan jeg skulle nå min drøm om at komme til at leve af at lave musik. Det eneste, jeg vidste, var, at jeg var nødt til at vise folk, hvad jeg duede til. Det kom som en kæmpe overraskelse for mig, hvor meget opmærksomhed jeg fik. Men det var åbenbart det, der skulle til, for kort tid efter blev jeg signet af mit pladeselskab Labelmade Records. Herefter trillede snebolden ellers lige så stille ned ad bakken, og det har kastet både en HBO-reklame og min første radiosingle af sig."

Hvor kommer alt den attitude fra?

"Jeg er sikker på, at jeg har min attitude fra min mor. Min mor er en sej, independent superwoman, som jeg ikke kan undgå at blive inspireret af. Hun er uden tvivl den, der har haft mest indflydelse på, hvem jeg er i dag."

Nu har du været i gamet nogle år. Hvis du skulle give den unge, uerfarne Ericka Jane ét gyldent råd, hvad skulle det så være?

"Hvis jeg stod og kunne snakke til en 15-16-årig E.J, ville jeg nok sige noget i stil med: "Stand your ground, vær ikke genert, du kan jo godt, så hold fokus." Jeg husker tydeligt, hvor usikker og nervøs jeg blev, når jeg stod purung med nogle af de dygtigste folk i branchen. Og jeg ville da helt klart lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke stadig godt kunne bruge de råd engang imellem!"

Er der én oplevelse i din karriere, som har gjort et helt særligt indtryk på dig?

"Da jeg hørte mig selv i radioen for første gang, kunne jeg slet ikke være i mig selv. Jeg var simpelthen så glad og stolt. Heldigvis sad jeg i bilen med min familie, så de var der til at dele glæden med mig! Det er helt klart noget, jeg aldrig vil glemme. Faktisk har hele det sidste år bare været meget overvældende og fyldt med spændende oplevelser på musikfronten.

Du har været på turne sammen med Christopher over sommeren. Hvordan har det været at stå på scenen foran tusindvis af mennesker?

"Det har været en helt fantastisk oplevelse, og der er helt klart intet, der kan beskrive den følelse. Jeg er så taknemmelig for at have fået få så stor en mulighed. Det er fantastisk at få noget erfaring ved at stå på de helt store scener, med så stor en produktion og med så sejt et hold! Jeg har bare prøvet at suge så meget til mig som overhovedet muligt. Og det har helt klart givet mig endnu mere blod på tanden!"

I din nye sang giver du udtryk for, at du har det med at falde for bad boys. Hvorfor tror du, at du selv og mange andre kvinder falder for de "farlige" fyre?

"Jeg tror, at næsten alle piger igennem deres love life vil falde for en bad boy, eller en fyr som ikke nødvendigvis er god for dem. Personligt har jeg ikke kunnet lade være med at blive revet med af spændingen, og sådan tror jeg også, at der er mange andre kvinder, der har det. Kan man nu få ham? Og hvad skal der til for, at jeg kan få ham?"

Hvordan adskiller dit seneste nummer sig fra dine tidligere hits?

"Jeg føler, at det er det helt rigtige tidspunkt for mig at komme med et nummer som "Bad Like You", som helt klart er det mest poppede, jeg har udgivet indtil nu. Min EP "Favorite Lie" er mere mørk, R&B og urban- inspireret, da det er det, der har ligget mest naturligt for mig at udgive. Men nu har jeg fået mere erfaring, hvilket har klædt mig på til at eksperimentere med en anden genre – nemlig pop."

Hvad kan vi forvente at høre fra Ericka Jane i fremtiden?

"I kan forvente at høre meget, meget mere! Det meste af min musik fra min EP fra sidste år er mere melankolsk. Over det seneste år er jeg blevet meget inspireret af poppen, derfor vil mit nyeste musik også være mere up-tempo-pop med undertoner fra noget urban og R&B."

Her kan du se og lytte til Ericka Janes nye nummer: