Om du er til storby, sandstrand eller bjergvandring, tilbyder disse otte hoteller den ultimative visuelle oplevelse. De er alle splinternye og har først og fremmest en ting til fælles: En udsigt i verdensklasse.

Og den anden fælles kvalitet er luksus.

Som man ser, formår hotellerne på hver deres måde at skabe perfekte og smagfulde rammer for deres gæster. 

Her finder du den bedste udsigt over Himalayas bjerge, Maldivernes uendelige krystalblå hav og Berlins gader. 



Awasi Patagonia, Chile
Hotellet tilbyder 12 villaer, som alle har udsigt udover Torres del Paine-bjergene og Sarmiento-søen. Her har man muligheden for at pakke rygsækken og bevæge sig ud i den vilde chilenske natur. Hvor der er gode muligheder for at støde ind i guanacoer, kondorer og, hvis man er særligt heldig, den sky puma.



Gangtey Goenpa Lodge, Bhutan
Ultimativ afslapning højt oppe i de smukke Himalaya-bjerge, som der er rig mulighed for at vandre rundt i. Man kan også blive hjemme og nyde den fantastiske udsigt og den udsøgte service fra hotellets ansatte, som er sammensat af personale fra Ritz-Carlton og Waldorf Astoria.





Cheval Blanc Randheli, Maldiverne 
Dette luksushotel er placeret bogstaveligt talt lige over havet. Her kræver det ikke meget arbejde at få sig en morgendukkert. Du kan hoppe direkte fra sengen og ud i vandet. Nyd dagen ved din private strand, og slut aftenen af med en omgang måneskins-yoya. 

LÆS OGSÅ: Nøgenyoga er den smukkeste sport, du kommer til at opleve i dag



Memmo Alfama, Portugal
Hvis du er mere storbytypen, men stadig ønsker at luksus- og afslapningsbarometeret er helt i top, ville Memmo Alfama være et oplagt sted at indlogere sig. Siddende ved poolen med en cocktail i hånden kan man nyde udsigten over Lissabons historiske kvarter Alfama og Targus-søen.



Alila Jabal Akhdar, Oman
På dette hotel, der er inspireret af traditionelle fæstningsværker i sten, befinder man sig godt 2000 meter over havets overflade. Her er fokus på lokale welness-behandlingsmetoder, som vulkansk ler, markblomsthonning og aloe vera-juice. Nyd den smukke udsigt udover bjergene fra hotellets store udendørspool. 



Nayara Springs, Costa Rica
Det er sjældent, man kan vågne op og kigge lige ud på en aktiv vulkan. Samtidig med at man er placeret midt i verdens mest frodige og mangfoldige tropiske regnskov. Derudover kan man tilbringe dagen ved sin egen private pool, der er fyldt med vand fra varme kilder.



25hours Hotel Bikini Berlin, Tyskland
Med en 360 graders udsigt udover Berlin, der blandt andet giver et kig til dyrene I Berlin Zoo, er 25hours Hotel Bikini Berlin det nye hippe sted at få sin nattesøvn i byen. Hotellet er åbnet som et led i renoveringen af den modernistiske bygning Bikini-Haus, der har ligget ved Bahnhof Zoo siden midt i 1957. Når du har nydt udsigten fra rooptop-baren, kan du gratis benytte en af hotellets Mini Coopers og bevæge dig ud i Berlins gader. Hvis du har fået for mange cocktails, kan personalet nok også hjælpe dig med en taxa.



Amanoi, Vietman
Dette lækre strandhotel er placeret oppe på klipperne, der ligger langs den naturskønne Vinh Hy-kyst. Her kan du bruge dagen ved klippepoolen, tage en tur på den uberørte sandstrand eller besøge Núi Chúa National Park, som ligger lige op af hotellet og er hjemsted for en masse truede dyrearter. 

Læs mere om hotellerne her.