Michael Fassbender, James Franco og Danny McBride. Alien er tilbage med et stærkt hold af skuespillere. Og denne gang også med den samme mand i instruktørstolen, som også sad der tilbage i 1979, da den første Alien-film blev vist i biografsalene verden over. Nemlig den prisvindende instruktør, Ridley Scott.

Den sjette film i rækken hedder 'Alien Covenant', og sammen med 'Alien Promehteus' fra 2012, er den med til at fortælle en del af den forhistorie, der kommer før de første fire originale Alien-film - også kaldet en prequel. 

I klippet befinder vi os i en fjern galakse sammen med holdet af astronauter, der er sendt ud for at undersøge en ukendt planet. Kaptajnen (James Franco) har feber og overlader styringen til Danny McBrides karakter, der udnytter situationen, ifører sig en cowboyhat og begynder at tylle shots med resten af crewet. 

Men festlighederne slutter brat, da en af de kvindelige astronauter pludselig begynder at hoste febrilsk og opkast-agtigt. Tankerne bliver derfor automatisk sendt tilbage til de tidligere Alien-film, hvor de intelligente aliens bosatte menneskers kroppe. Er hun mon allerede et offer? 

Michael Fassbenders karakter træder til og med et hårdt slag på ryggen og kommentaren: "I got your back", fremstår han mistænkelig. 

Bliv selv klogere (eller mere forvirret), og se hele det officielle klip fra filmen herunder, og hvis du ikke allerede har set den makabre trailer til "Alien Covenant", der får premiere 18. maj i år, så er den også tilgængelig lige under klippet.