Hvornår bliver en levende legende så legendarisk, at han glider ud i glemslen?

Det spørgsmål må Paul McCartney stille sig.

Ex-Beatlen, der har solgt mere end 100 millioner album, men sidste år - angiveligt - blev forvekslet med en ukendt opkomling af Kanye West-fans oven på de to musikeres samarbejde på nummeret 'Only One', blev tirsdag afvist til en Grammy-efterfest.

Det var rapperen Tyga, der afholdt festen, som Sir Paul i selskab med Beck og Foo Fighters-trommeslager Taylor Hawkins forsøgte at komme ind til. Men, som man kan se i klippet herunder, lykkedes det dem ikke at komme ind på Hollywood-diskoteket Argyle, hvor løjerne foregik.

Det lykkedes til gengæld den 73-årige musiker at tage både afvisningen og den irriterende sladderbladreporter fra TMZ med overskud:

"Hvor V.I.P. behøver man være? Vi bliver nødt til at lave nogle flere hits." 

Senere ville TMZ vide, om festarrangøren Tyga syntes, at McCartney havde fortjent en afvisning. Han virkede dog ikke særlig brødebetynget. Til gengæld gav hans kollega Bow Wow en mulig forklaring på afvisningen: 

"Måske er det, fordi vi er yngre. Vi forstår virkelig at klubbe, at gå ud."

Ja, ja, Bow Wow, man skal ikke altid skue rockdinosauren på skællene.

OPDATERING: TMZ har siden offentliggørelsen af de første videoer været i kontakt med personale fra Argyle. De hævder, at Paul McCartney ikke blev afvist i døren, men selv valgte at gå, fordi han fandt ud af, at det ikke, som han troede, var Mark Ronsons efterfest.

LÆS OGSÅ: Konspirationsteorier: McCartney er død og Elvis lever

LÆS OGSÅ: Tim Christensen: Mine 10 yndlingssange med Paul McCartney

LÆS OGSÅ: Natklubben Jupiters bagmænd: "Vores klub er for firstmovers, den yngre créme"