For os der elsker Messi, men har det kompliceret med Ronaldo, er billedet nedenfor en fryd for øjnene. 

Hvis man til gengæld er tilhænger af portugiseren og som en følge deraf skeptisk overfor argentineren, vil man nok synes, at det er temmelig irriterende.

Bliv ven med os på Facebook

LÆS OGSÅ: Hemmeligheden bag Bendtners Super Cup-succes: Så fed var hans ferie

Vi ved ikke, hvem der har taget billedet, der er dukket op på Instagram efter gårsdagens Champions League-lodtrækningsseance.

Men det betyder heller ikke så meget, for den egentlige strateg bag mesterskuddet er ikke fotografen, men Lionel Messi. Sådan er det jo som regel med photobombing.

Men lige i det her tilfælde er det, frivilligt eller ufrivilligt, lykkedes Barcelona-angriberen at skabe et billede, der tegneserie-tydeligt opsummerer fodboldsportens ypperste duel.

Ronaldo: selvtilfreds og velplejet.

Messi: fjoget og legesyg.

Og igen afhænger alt selvfølgelig af øjnene, der ser.

For Ronaldo-disciple repræsenterer billedet velsagtens, at Messi bare ikke kan unde sin rival et enkelt, sølle øjebliks ubeskåret opmærksomhed, men absolut skal spolere hans fotogenitet med sit grimme fjæs.

Vi glæder os til at følge denne sæsons Champions League, hvor de to spillere fortsætter kapløbet om alle tiders ubestridte topscorerværdighed i turneringen. Lige nu er stillingen uafgjort, begge spillere topper listen med 77 mål hver.

LÆS OGSÅ: Zlatan scroller ikke med mus - han bruger en løve: Stjernen læster sjove tweets om sig selv

LÆS OGSÅ: Hvorfor altid Balotelli: N-U-U er det slut med smøger og skæve tweets

LÆS OGSÅ: 11 fodboldstjerner vi gerne vil på sommerferie med