'

Manden på gaden i Milano - her er intet tilfældigt

Nogle klæder sig ud, mens andre klæder sig på, nårde internationale modeuger spænder af. Men alle ertilsyneladende enige om, at ingen detaljer er tilfældige.

1. Det kræver selvtillid at klæde sig i sjalsmønstret frakke, vest og bred slipseknude. Det ville med stor sandsynlighed gå rigtig galt for de fleste, men som altid får det australske stilikon Justin O’Shea ethvert sæt tøj til at ligne noget fra en Guy Ritchie-film.2. Bruntoner og hatten solidt plantet på hovedet. Indkøber og direktør hos den højt profilerede japanske butikskæde, United Arrows & Sons, Motofumi Kogi – bedst kendt som Poggy – i maskulint miks af arbejdsvest og mokkasin-sneakers til et klassisk jakkesæt.3. Den dobbeltradede blazer med guldknapper er genoplivet og fungerer både på en lystyacht som til en tur i byen. Tilsæt som her et regimentsstribet slips, og du fortjener, at der bliver gjort honnør.


4. Tweedjakken med integreret bælte i livet lugter af engelsk landadel og en riffel under armen. Blogger og designer Giotto Calendoli topper sættet med tunge støvler og en grov hue, der stilmæssigt trækker det aristokratiske udtryk ned på et mere råt niveau.5. Det nålestribede jakkesæt ses også mere og mere uden for kontormiljøerne. Blogger Gian Maria Sainato sammensætter sine striber med en rullekrave for at gøre op med det konforme udtryk.6. Det tredelte jakkesæt vinder fortsat popularitet også uden for London City. Brug det som her med en tætsiddende rullekrave og evt. matchende strømper.7. Jakkesættet fungerer også godt i andre farver end marineblå, grå og sort. En dobbeltradet habit i bordeaux med bukser, der stumper, er ikke comme il faut ved bestyrelsesmødet, men det er forfriskende i gadebilledet.

LÆS OGSÅ: 5 gode råd til jakkesæt

LÆS OGSÅ: Klæd dig på til foråret: 21 jakker til varmere tider

LÆS OGSÅ: Stor guide: 23 nye sneakers til foråret  

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok