'

Pop-up Store: Libertine-Libertine x Oh Dawn

I aftes inviterede Libertine-Libertine og surf- og kunstnerfællesskabet Oh Dawn til åbningen af deres fælles Pop-up Store på kødboderne 18.

Anledningen var releasen af de to mærkers co-lab kollektion, der både kan ses og købes i pop-up butikken, der kun har åbent i dag fredag til kl. 22.00 og i morgen lørdag fra 11.00 til 17.00.

Udover selve kollektionen finder du bl.a. også håndlavede handplanes, skateboards, fotografier, tegninger og kortfilm i den seje butik. Drengene bød på gyldne damer og dejligt selskab, se flere billeder på næste sider.

LÆS OGSÅ Libertine-Libertine i bølgen blå

FACEBOOK Bliv ven med EuromanLibertine-Libertine og surf- og kunstnerfællesskabet Oh Dawn inviterede til release i Kødboderne 18.Libertine-Libertine og surf- og kunstnerfællesskabet Oh Dawn inviterede til release i Kødboderne 18.Libertine-Libertine og surf- og kunstnerfællesskabet Oh Dawn inviterede til release i Kødboderne 18.Libertine-Libertine og surf- og kunstnerfællesskabet Oh Dawn inviterede til release i Kødboderne 18.Libertine-Libertine og surf- og kunstnerfællesskabet Oh Dawn inviterede til release i Kødboderne 18.Libertine-Libertine og surf- og kunstnerfællesskabet Oh Dawn inviterede til release i Kødboderne 18.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok