'

SUITS, TIPS & GOD STIL – KOM TIL STORT HERREEVENT

Magasin er stedet for den velklædte mand, og velklædt er, hvad du bliver, når vi sætter fokus på DIN suit-stil.

Magasin inviterer til et særligt stilfuldt event hvor du vil få inspiration og personlig guidance til din stil i jakkesæt fra stylist og BOSS-ekspert Kim Grenaa.  Magasins Personlige Shoppere gør dig lidt klogere på den kommende modesæson, og du vil få en introduktion til old school grooming fra stifteren af Barberians barbergrej.

Til herreeventen i Aarhus bliver der serveret et skønt glas rødvin fra Bottega, og på Kgs. Nytorv er der cognacsmagning med Løgismoses passionerede sommerlier. Der vil blive uddelt lækre goodiebags til alle deltagere.

TILMELD DIG TIL EVENTEN:

I AARHUS D. 7. APRIL HER

PÅ KGS. NYTORV D. 14. APRIL HER I uge 14 & 15 holder vi SUIT WEEKS i Magasin, hvor du kan få personlig guidance til det suit, der passer dig og din smag. Når du køber et suit får du en god flaske Pinot Noir med i købet. I Hele perioden har du også mulighed for at få gratis oplægning på ærmer og bukser på dit nye suit hos mange af vores brands.

På Kgs. Nytorv har du mellem den 4. - 10. april også mulighed for at få skræddersyet et jakkesæt eller en sportsjakke fra Polo Ralph Lauren. Mød de dygtigste eksperter fra Ralph Lauren, når vi inviterer til disse særlige dage med ”Made To Measure”.

Book allerede nu tid til ”Made To Measure” hos vores Personlige Shopper Carsten From på tlf. 22 98 01 07

Vi glæder os til at se dig til SUIT WEEKS i Magasin.

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok