'

Tid til at spare penge: 13 gode udsalgskup

I januar er der rig mulighed for at få gjort op med det manglende frakke- eller vinterstøvle-køb, når stort set hele modebranchen har sat priserne kraftigt ned.  

Gør dig selv den tjeneste at bruge udsalgsperioden til at investere i en striktrøje i en god uldkvalitet ellet et par velsyede vinterstøvler. Det er din mulighed for at kigge på de mere eksklusive mærker. 

Men man skal være hurtig for at få fingrene i de bedste kup, da de næsten er væk, før de kommer op på webshoppen. 

LÆS OGSÅ: Sådan gik vi klædt: De 11 største tendenser fra 2015

Euroman.dk har fundet 13 frakker, støvler og striktrøjer, der behager din pengepung. Acne Studios Julius Sweater til 1.435 kr. (før 2.400 kr.) 

Denne army-inspirerede striktrøje er god til et par jakkesætsbukser eller chinos og sneakers til et afslappet hverdagsudtryk. Han Kjøbenhavn Bankers Trench Coat til 2100 kr. (før 3.500 kr.) 

Han Kjøbenhavns både sporty og klassiske trenchcoat har været suveræn topsælger hos københavnerbutikken Wardrobe 19. Det er ikke svært at forstå hvorfor. Han Kjøbenhavn har ramt lige ned i tidens ånd. A.P.C. Alps Boots til 2.100 kr. (før 2.800 kr.)

A.P.C. har gjort vandrestøvlen elegant og velegnet til hverdagsuniformen. Husk at imprægnere ruskindet og behandle det godt, så vil du have en vinterstøvle til de næste mange år. NN. 07 New Derek til 420 kr. (før 700 kr.) 

En god basisskjorte til gode penge. Militæret forlader aldrig modebranchen, og mens vi holder en pause fra camouflageprintet, overtager den armygrønne farve i stedet. Won Hundred Corala til 720 kr. (før 1.200 kr.)

Den 70’er-inspirerede kamelfarve er ud over at være en af sæsonens mest populære farver også god til de mørkhårede og perfekt til et jakkesæt. Wood Wood Phillip til 1.120 kr. (før 1.600 kr.)

I 2016 kommer vi til at se endnu mere sportstøj blande sig i den klassiske herregarderobe. Wood Wood er blandt foregangsmændene for den tiltagende tendens. 

LÆS OGSÅ: Adidas vil knuse sneaker-markedet i 2016 med denne nye modelSoulland Kling til 1.030 kr. (før 2.055 kr.)

Soullands gode bud på en pænere sko, der går til formelle anledninger, men samtidig ikke bliver for poleret og selvhøjtidelig. COS Zip-Up Collared Jacket til 550 kr. (før 1.100 kr.)

Det ligner mest af alt en forårsjakke, men COS' navyblå lynlåsjakke kan erstatte både striktrøjen og skjorten eller trækkes over selvsamme, og agere mellemlag under uldfrakken til de rigtig kolde dage. AMI 3 Button Classic Coat til 2.600 kr. (før 4.025 kr.)

Enhver herregarderobe bør indeholde en enkel og klassisk uldfrakke i god kvalitet.Our Legacy Knit til 960 kr. (før 1.485 kr.)

Our Legacy har leget med forskellige uldkvaliteter og farver i designet til denne bløde striktrøje, der nok skal holde din kropsvarme høj. COS Chunky Wool Hat ti 175 kr. (før 250 kr.)

Beskyt dine øre mod kulden med stil. Stampd Shirt til 699 kr. (før 1.399 kr.) 

Ternene er fremme i spotlyset igen og det samme er Los Angeles-baserede Stampd, der gør det rigtig godt for tiden. New Balance ML878 til 680 kr. (før 975 kr.)

Måske ikke den oplagte vintersneaker, men før vi ser os om, er træerne sprunget ud, og vi har indtaget parkerne i disse retro-sneakers fra New Balance, der altid er garant for et godt håndværk. 

LÆS OGSÅ: Stor guide: 79 gode køb til vintergarderoben

LÆS OGSÅ: 17 stilsikre støvler til vinteren

LÆS OGSÅ: 6 nye danske tøjmærker du bør holde øje med i 2016

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok